Opiskelijat

Tervetuloa opiskelijajäseneksi!

Olet lämpimästi tervetullut SuPerin opiskelijajäseneksi opiskellessasi sosiaali- ja terveysalan toisen asteen tutkintoa. Opiskelijajäsenyys on täysin maksuton liittymispäivästä valmistumispäivään saakka. SuPerin opiskelijajäsenenä voit olla maksutta yhden kerran.

Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen, jotka ovat voimassa työssäoppimisjaksoilla ja alan töissä. Lisäksi sinut on vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Vakuutukset ovat voimassa myös ulkomailla työssäoppimisjaksoilla.

Opiskelijajäsenen liittymislomakkeella haet myös Super työttömyyskassan jäsenyyttä. Kun menet töihin ensimmäisen kerran opiskelijajäsenyytesi aikana, lähetä kopio työsopimuksestasi tai oppisopimuksestasi SuPerin jäsenyksikköön. Näin jäsenyytesi Super työttömyyskassassa astuu voimaan ja ryhdyt kerryttämään työssäoloviikkoja mahdollisia kassan maksamisia etuuksia varten. Jäsenyyden aktivointi kannattaa ja se on maksutonta.

SuPerissa on yli 18 000 opiskelijajäsentä. Järjestämme erilaista toimintaa sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

Liity SuPeriinTutustu jäsenetuihin 

faksi 09 2727 9120