weppari koulutus syksyllä

Oletko kiinnostunut nettisivujen päivityksestä?

Laitan ohessa SuPerin webmaster-koulutuksesta ilmoituksen, koulutus on syksyllä, mutta ilmoittautuminen on jo 29.5.2020 mennessä.

Lisätietoja weppari anneli.tahvanainen@siunsote.fi

soile.hoskonen@siunsote.fi

Ammattiosaston kotisivut kuntoon

Tervetuloa SuPerin webmaster-koulutukseen Helsinkiin tutustumaan liiton verkkosivuihin ja päivitystyökaluun.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ammattiosastojen omien kotisivujen ylläpitäjät eli webmasterit. Koulutuksen jälkeen he voivat ylläpitää, päivittää ja kehittää ammattiosaston omia kotisivuja. Kurssilla opetellaan käyttämään verkkosivujen julkaisujärjestelmää sekä tutustutaan SuPerin uudistuvaan sähköiseen jäsenpalveluun, Oma SuPeriin. Päivän aikana tehdään ohjatusti harjoituksia päivitystyökalua käyttäen.

Koulutus tapahtuu ATK-luokassa. Kurssi sopii myös kertaajille, jotka haluavat kehittää taitojansa.

Kurssille mahtuu 18 osallistujaa.

Maanantai 24.08.2020 klo 9:30-15:30

Helsinki, Pasila, TJS-Opintokeskus

Kustannukset

SuPer maksaa kurssilaisten opetus-, matka- ja ruokailukulut sekä tarvittaessa ansionmenetyksen.

Vapaapäivänä kurssille osallistuville ei makseta erillistä korvausta.

Matkakulut maksetaan edullisimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaan.

Oma SuPerin kautta viimeistään 29.05.2020 mennessä.

Koulutukseen valituille ilmoitetaan kesäkuun ensimmäisen viikon aikana.

Lisätietoja:

Anne Palm