Vaihtamalla ei parane!

#VAIHTAMALLAEIPARANE – katso kuka oikeasti hoitaa edunvalvontaasi

Superilaisia kosiskellaan nyt eri liittoihin jopa katteettomilla lupauksilla. Muistahan, että SuPer on ainoa liitto, joka oikeasti hoitaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittaneiden edunvalvontaa.

SuPer on Suomessa ainoa ammattiliitto, jossa päätösvalta on lähi- ja perushoitajilla.

Jäsenenä sinulla on tieto SuPerin edunvalvonnasta ja jäseneduista. Tässä muutama muistutus niistä:

SuPer esti vanhustenhuollon toimintayksiköissä henkilöstömitoituksen laskun. Mitoitus säilyi vähintään 0,5 tasolla.
SuPer on ainoana liittona ajanut pakollista lääkehoidon koulutusta kaikille alan ammattilaisille.
SuPer on voimakkaasti ajanut sitä, että varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen kuuluu myös lähihoitajille ja lastenhoitajille.
SuPerin kanta on, että lähihoitaja vastaa terveydenhuollon ammattihenkilönä lääkehoidosta ja toteuttaa sitä.
SuPerin linjaus on, että lähihoitajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet työskennellä laaja-alaisesti sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä kasvatusalalla.
SuPerin sopimusedunvalvonta sai vuonna 2016 jäsenille korvauksia noin miljoonan euron edestä.
SuPer ei suostunut neuvotteluissa kokonaisten lomapäivien eikä arkipyhien vähentämiseen.
KVTES:in jaksotyöaikauudistus oli SuPerin ansiota.