Liity SuPeriin verkossa

 

Liity SuPeriin ja varmista itsellesi loistavat jäsenedut ja turva työelämään. Liittyminen sähköisesti on nyt entistä helpompaa, nopeampaa ja tietoturvallisempaa uudistuksen myötä.

Sähköinen liittyminen verkossa on helppo ja nopea tapa liittyä SuPeriin. Samalla saat käyttöösi liiton sähköiset palvelut.

– Sähköinen liittyminen tapahtuu nyt vaiheittain: ensimmäisessä vaiheessa rekisteröidytään jäsenpalvelu Oma SuPeriin. Tämän jälkeen liittyjä täydentää tarvittavat tiedot muun muassa omasta työsuhteestaan Oma SuPerissa. Kun tiedot on käsitelty liitossa, saat sähköpostiviestin jäsenyydestäsi, jäsenyksikön päällikkö Sari Kainulainen kertoo.

Oma SuPer -palvelu on tarkoitettu jäsenen henkilökohtaiseen asiointiin ja jäsenyyden hoitoon. Palvelussa voit vaivatta muun muassa tarkastella omia henkilö-, jäsenyys- ja työsuhdetietojasi ja tehdä niihin muutoksia silloin kun sinulle sopii. Samalla pääset helposti tarkistamaan esimerkiksi oman ammattiosastosi ja luottamushenkilöiden yhteystiedot.

Liity nyt – SuPerista turvaa työelämään

SuPer tarjoaa tukea ja turvaa työelämään. SuPeriin voivat liittyä ammattilaiset, jotka ovat suorittaneet vähintään toisen asteen tutkinnon sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalla, sekä alan opiskelijat. Voit liittyä heti opintojen alkaessa tai valmistuttuasi.

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

Liity jäseneksi